28.01.2016 г.

Причини, поради които филтрите за вода в дома са препоръчителни?!

Система за пречистване на вода за монтаж под кухненския плот.
Водата, идваща от пречиствателни станции, по принцип трябва да отговаря на точно определени изисквания, за да гарантира безопасността на водата за питейни нужди. Тя обаче не е пречистена от всички замърсители и може да съдържа неща, които развалят вкуса, цвета и мириса й, но също могат да повлияят и на Вашето здраве. Филтърни системи за пречистване на вода ще намалят нежеланите съставки във Вашата вода. Филтри за вода, още познати като механични филтри за вода, които се монтират в началото на водопреносната мрежа, няма да отстранят напълно всички замърсители. Те ще намалят определен брой от тях и ще повишат качеството на водата.

Обикновено, повечето от тези системи за пречистване на вода не изискват специалист за монтаж. Повечето продукти могат да бъдат поставени под мивката за няколко минути. Още по-лесно е с мембранните филтри за кран, които се монтират директно на крана.

Повечето филтърни системи за вода я пречистват в няколко стъпки. Всеки пречистващ водата процес се различава и произвежда различен резултат. Някои филтърни системи ще отстранят повече от 50 замърсителя, докато други само малка част от тях.

Разгледайте нашите най-добри продукти: Аква Ива 3, TorayVino и Аква Ива ЛУКС.
А ако искате да научите повече за монтажа на филтрите за вода, прочетете Инструкцията за монтаж.

Как да избера филтърна система за вода ?


Най-добрите филтри за вода отстраняват много на брой замърсители, имат дълъг живот и не заемат много място под мивката. Тези системи имат и достатъчно дълъг гаранционен срок.

Ето кои са критериите, по които ние избираме или създаваме нашите продукти:

Отстранени замърсители


Най-вече, причината, поради която Вие желаете да закупите филтър за вода е да отстрани нездравословни съставки във водата и да подобри вкуса, миризмата и нейния цвят. Когато купувате, винаги обръщайте внимание дали филтърна система за пречистване на вода притежава сертификат. Най-добрите филтри за вода ще отстранят над 10 замърсители. Това означава, че те отговарят на изключително стриктни здравни изисквания за безопасност и периодично се тестват в доказателство на това.

Дизайн


Вие не се нуждаете от система за пречистване на вода под кухненския плот, която ще заеме цялото пространство под мивката или няма да се събере. Преди да закупите филтър за вода се уверете, че той ще се вмести в свободното място, което имате.

Филтър за вода Аква Ива 3Обикновено, домашните системи за пречистване на вода не се нуждаят от професионалист да ги монтира: Вие можете да ги поставите самостоятелно. В своя избор, търсете филтърна система за пречистване на вода, която включва всички необходими компоненти за монтаж и филтри, които са лесни за подмяна. При повечето добри системи, подмяната се извършва с едно завъртане.

Филтър за вода Аква Ива Лукс

Характеристика


Филтърът за вода под мивката ще намали замърсителите чрез няколко нива на пречистване. Изберете филтър за вода, който предлага поне три нива на пречистване на водата. Всяко звено ще отстрани различни замърсители от нея - утайка, химикали, остатъци. Също така трябва да проверите и налягането на водата през системата. Ако то е твърде голямо или твърде малко, това трябва да се коригира с нагнетателна помпа или противонагнетателен клапан.

В допълнение, през определен период от време, филтрите ще трябва да бъдат подменяни - те са консумативи. 12 месеца е оптималната продължителност на живота на един филтър. Така че при избора се съобразете и с цената на консумативите.

Поддръжка


Мембранен филтър за кран Torayvino MKПовечето филтри за вода покриват гаранция от една година. Въпреки това, някои производители предлагат гаранция в по-кратък период. Разбира се винаги можете да се посъветвате с компанията, от която сте закупили системата, когато имате допълнителни въпроси.

Инсталирането на воден филтър за пречистване на вода е лесен начин да имате здравословна и безопасна вода, както и да подобрите нейния вкус, мирис и цвят. Филтърната система за пречистване на водата в дома е нещо малко, което оказва продължителен ефект върху Вашето здраве!

Няма коментари:

Публикуване на коментар